• Novinka

Francúzske obliečky viskóza WOODY collection 240x220, 70x90cm CHARLES

Potíte sa v noci alebo je Vám horúco? Ak áno, potom Vám budú vyhovovať viskózové obliečky. Pri kolekcii WOODY sme sa inšpirovali prírodnými a jednoduchými motívmi. Posteľnú bielizeň CHARLES zdobí tmavá farba s minimalistickým vzorom.
52,40 €
S DPH
Množstvo
Na sklade - doručíme do 5-7 pracovných dní

  • Zloženie posteľnej bielizne: 100% viskóza

  • Rozmer posteľnej bielizne: 240x220cm, 70x90 cm

  • Teplota prania: 40°, prať naruby

  • Obsah balenia: 1+2, 1ks obliečka na prikrývku + 2ks obliečky na vankúš

  • Francúzske obliečky sú vyrobené z jednej šírky tkaniny, preto nie je uprostred zošité a dezén nie je narušený žiadnym nevzhľadným švom.
  • Farba: čierna, sivá

Kolekcia WOODY a niečo o materiáli

Viskóza v kolekcii Woody sa vyrába z rastlinnej celulózy, najmä z bambusu, duba a brezy. Surovinou na výrobu textílií je najmä drevo. Viskózová posteľná bielizeň vytvára maximálny komfort pri spánku a reguluje výmenu telesného tepla. Tkanina je priedušná a šetrná k pokožke s jemnou a hladkou štruktúrou. Viskóza je vysoko absorpčná, reguluje telesnú teplotu a má antibakteriálne vlastnosti.

Vplyv výroby na ekológiu

Tkaniny sa ľahko farbia, takže na vytvorenie žiarivých farieb je potrebné menej farbiva. Tkanina má veľmi vysokú odolnosť voči farbivám. Neobsahuje polyester, nylon ani mikroplasty.

Zapínanie u obliečok Charles

Zvyčajne vyrábame posteľnú bielizeň so zapínaním na zips. Všitý zips je dnes veľmi žiadaný z dôvodu jednoduchej výmeny posteľnej bielizne. Používame zipsový uzáver s lemovaným jazdcom, ktorý nevyčnieva z posteľnej bielizne. Zapínanie sa vykonáva pomocou zámku, pričom zips nie je v celej šírke posteľnej bielizne, ale je prišitý 10cm od okraja, rohy posteľnej bielizne sú preto zosilnené.

Kedy používať viskózovú posteľnú bielizeň?

Vo viskózových obliečkach môžete spať po celý rok. Nejde o sezónny výrobok, ako napríklad flanelové alebo mikroplyšové obliečky. Vďaka prirodzeným vlastnostiam viskózového vlákna každý uvíta pocit chladu počas horúcich letných nocí.

Údržba obliečok

Pred prvým použitím obliečky vyperte. Rozmery obliečok uvádzame až po zrazení, obliečky sú vyrobené s rozmerovou rezervou. Zrážanie viskózových tkanín patrí k normálnym vlastnostiam. Dodržiavajte prosím symboly údržby uvedené na textilnej etikete na výrobku. Neodporúčame sušenie posteľnej bielizne v bubnovej sušičke, ale ak napriek tomu chcete použiť bubnovú sušičku, vyberte dlhší program s nižšou teplotou sušenia. Nezabudnite posteľnú bielizeň prať, sušiť a žehliť naruby. Žehliť obliečky odporúčame v mierne vlhkom stave, pretože preschnuté obliečky sa veľmi zle žehlia.

Pôvod posteľnej bielizne

Posteľná bielizeň je vyrobená v Českej republike vlastnou výrobou.

Kvalitex
8324201560Z

Data sheet

Vyberte si materiál:
viskóza
Vyberte si rozmer:
1+2, 240x220, 70x90cm

Mohlo by vás zaujať aj