Bavlnené napínacie prestieradlo 80x200cm béžový prúžok

Okrem jednofarebných plachiet ponúkame aj vzorované napínacie plachty s gumou všitou do tunela. Tieto prestieradlá sa vyrábajú vo vlastnej réžii a sú vyrobené z pevnej bavlnenej tkaniny.
12,70 €
S DPH
Množstvo
Na sklade - doručíme do 5-7 pracovných dní

  • Zloženie prestieradla: 100% bavlna - plátno

  • Rozmer prestieradla: 80x200cm (výška prestieradla do 20cm)

  • Teplota prania: 60°
  • Farba prestieradla: odtiene béžovej

Použité materiály

Napínacie prestieradlo je vyrobené z bavlnenej tkaniny Ranforce. Táto tkanina má vďaka použitiu jemných priadzí veľmi príjemný pocit na dotyk. Priadze sú veľmi husto ukončené (tkané), a preto prestieradlo vyniká vysokou pevnosťou. Podľa použitej hladkej väzby sa používa aj názov hladké napínacie prestieradlo s gumou. Elastický materiál je všitý do tunela prestieradla, takže sa dá v prípade poškodenia veľmi ľahko vymeniť.

Kde môžem tieto prestieradlá použiť?

Tieto plachty sú vhodné do prevádzok s vysokou náročnosťou na údržbu a s vysokými požiadavkami na pevnosť. Vďaka použitiu mäkkej bavlnenej tkaniny je prestieradlo pohodlné a určite sa hodí do každej domácnosti. Farby prestieradiel sú zladené so vzormi obliečok.

Údržba napínacieho prestieradla

Pred prvým použitím odporúčame prestieradlo vyprať. Po položení prestieradla na matrac by prestieradlo nemalo byť nikde voľné a malo by sedieť na matraci. Prestieradlo môžete prať pri 60 stupňoch a tiež ho môžete sušiť v bubnovej sušičke na štandardnom programe pre bavlnu. Určite neodporúčame rýchle sušenie na vysokej teplote, najmä preto, aby sa nepoškodili bavlnené vlákna.

Kvalitex
3408001409B

Data sheet

Vyberte si materiál:
Bavlna
Vyberte si rozmer:
80x200cm

Mohlo by vás zaujať aj