Bavlnené plátno STANDARD melír béžový, šírka 220cm

Ak sa vám páčia vzory našich posteľných látok, môžete si teraz objednať samostatnú metráž pre svoje kreatívne výtvory. Z bavlneného plátna môžete vyrobiť závesy, prestierania, zástery, obrusy, chňapky.... skrátka všetko, čo vás zaujme a poteší.
9,50 €
S DPH
Množstvo
Na sklade - doručíme do 5-7 pracovných dní

  • Zloženie bavlneného plátna: tkanina 100% bavlna, plátnová väzba, jednofarebná

  • Šírka metráže: 220cm

  • Teplota prania: 60°, prať naruby, sušenie v automatickej sušičke

  • Obsah balenia: plátno je možné objednávať iba po celých metroch, požadovaný počet metrov Vám vždy príde vcelku

  • Farba bavlneného plátna: béžová

Standard bavlna

V jednoduchosti je krása. Riadite sa týmto príslovím pri zariaďovaní bytu? Potom sa vám bude hodiť aj naša široká ponuka jednofarebného plátna bez vzoru, pretože nie každý si potrpí na výrazné vzory a farebné kombinácie. V našej ponuke nájdete aj širokú škálu dekoračných povlakov na vankúše a obliečok, ktorými dokonale zladíte celkový vzhľad Vášho domova.

Vlastnosti materiálu

Metráž je vyrobená z bavlnenej tkaniny plátnovej väzby. Materiál je veľmi jemný a príjemný na dotyk, a to vďaka vysokej hustote dostavy jemných priadzí. Plošná hmotnosť (gramáž) tkaniny je 110g/m2

Údržba bavlneného plátna

Vždy treba počítať s rozmerovou rezervou. Zrážanlivosť bavlnených tkanín patrí k bežným vlastnostiam. Dodržujte prosím symboly údržby uvedené na textilnej etikete výrobku. Neodporúčame bavlnené plátno sušiť v sušičke, ak však napriek tomu chcete používať sušičku, zvoľte dlhší program s nižšou teplotou sušenia. Určite plátno perte, sušte a žehlite naruby. Žehlenie odporúčame v mierne navlhčenom stave, pretože preschnutá tkanina sa Vám bude veľmi zle žehliť.

Kvalitex
200344

Data sheet

Vyberte si materiál:
Bavlna

Mohlo by vás zaujať aj