Bavlnené plátno NORDIC COLLECTION ASTRA sivá, šírka 240cm

Ak sa vám páčia vzory našich posteľných látok, môžete si teraz objednať samostatnú metráž pre svoje kreatívne výtvory. Z bavlneného plátna môžete vyrobiť závesy, prestierania, zástery, obrusy, chňapky.... skrátka všetko, čo vás zaujme a poteší. Bavlnené plátno ASTRA biela zdobí elegantný drobný vzor v sivej a bielej farbe.
11,70 €
S DPH
Množstvo
Na sklade - doručíme do 5-7 pracovných dní

  • Zloženie bavlneného plátna: tkanina 100% bavlna, plátnová väzba, potlačená
  • Šírka metráže: 240cm

  • Teplota prania: 60°, prať naruby, sušenie v automatickej sušičke

  • Obsah balenia: plátno je možné objednávať iba po celých metroch, požadovaný počet metrov Vám vždy príde vcelku

  • Farba bavlneného plátna: biela, sivá

Nordic collection

Naša kolekcia Nordic poteší milovníkov geometrických vzorov aj zástanca prírodných motívov. Svetlé farby, geometrické vzory, tak vyzerá škandinávsky štýl, ktorý je aktuálnym trendom v bývaní. Všetko plátno je zo 100% bavlny, príjemné na dotyk i jednoduché na údržbu. 

Vlastnosti materiálu

Metráž je vyrobená z bavlnenej tkaniny plátnovej väzby. Materiál je veľmi jemný a príjemný na dotyk, a to vďaka vysokej hustote dostavy jemných priadzí. Plošná hmotnosť (gramáž) tkaniny je 110g/m2

Údržba bavlneného plátna

Vždy treba počítať s rozmerovou rezervou. Zrážanlivosť bavlnených tkanín patrí k bežným vlastnostiam. Dodržujte prosím symboly údržby uvedené na textilnej etikete výrobku. Neodporúčame bavlnené plátno sušiť v sušičke, ak však napriek tomu chcete používať sušičku, zvoľte dlhší program s nižšou teplotou sušenia. Určite plátno perte, sušte a žehlite naruby. Žehlenie odporúčame v mierne navlhčenom stave, pretože preschnutá tkanina sa Vám bude veľmi zle žehliť.

 

Kvalitex
770443B

Data sheet

Vyberte si materiál:
Bavlna

Mohlo by vás zaujať aj