Bavlnené plátno SPEEDWAY, šírka 240cm

Ak sa vám páčia vzory našich posteľných látok, môžete si teraz objednať samostatnú metráž pre svoje kreatívne výtvory. Z bavlneného plátna môžete vyrobiť závesy, prestierania, zástery, obrusy, chňapky.... skrátka všetko, čo vás zaujme a poteší. Bavlnené plátno SPEEDWAY zdobí nestarnúci motív kocky v prírodných odtieňoch.
10,30 €
S DPH
Množstvo
Na sklade - doručíme do 5-7 pracovných dní

  • Zloženie bavlneného plátna: tkanina 100% bavlna, plátnová väzba, potlačená
  • Šírka metráže: 240cm

  • Teplota prania: 60°, prať naruby, sušenie v automatickej sušičke

  • Obsah balenia: plátno je možné objednávať iba po celých metroch, požadovaný počet metrov Vám vždy príde vcelku

  • Farba bavlneného plátna: odtiene béžovej a hnedej

Delux collection

Táto kolekcia si našla veľmi silné miesto v našej ponuke. Delux collection je známa pre veľmi moderné vzory s vysokou presnosťou a starostlivosťou českej výroby Kvalitex. V našej ponuke nájdete aj širokú škálu obliečok a dekoračných povlakov na vankúše, ktorými dokonale zladíte celkový vzhľad Vášho domova.

Vlastnosti materiálu

Metráž je vyrobená z bavlnenej tkaniny plátnovej väzby. Materiál je veľmi jemný a príjemný na dotyk, a to vďaka vysokej hustote dostavy jemných priadzí. Plošná hmotnosť (gramáž) tkaniny je 120g/m2

Údržba bavlneného plátna

Vždy treba počítať s rozmerovou rezervou. Zrážanlivosť bavlnených tkanín patrí k bežným vlastnostiam. Dodržujte prosím symboly údržby uvedené na textilnej etikete výrobku. Neodporúčame bavlnené plátno sušiť v sušičke, ak však napriek tomu chcete používať sušičku, zvoľte dlhší program s nižšou teplotou sušenia. Určite plátno perte, sušte a žehlite naruby. Žehlenie odporúčame v mierne navlhčenom stave, pretože preschnutá tkanina sa Vám bude veľmi zle žehliť.

 

 

Kvalitex
730285

Data sheet

Vyberte si materiál:
Bavlna