Francúzská perina Aloe vera celoročná 200x200cm biela

Francúzske paplóny Aloe vera sú vyrobené z extra širokých materiálov a nie sú nikde spájané. Mikrovláknová tkanina obsahuje výťažok z Aloe vera (Aloe pravá), ktorá má na pokožku zákazníka zmäkčujúci vplyv. Prikrývky sú vhodné pre alergikov a to vďaka použitiu vysoko kvalitných dutých vlákien a veľmi jednoduchej údržbe.

75,40 €
S DPH
Množstvo
Na sklade - doručíme do 5-7 pracovných dní

Zloženie prikrývky: povrch - tkanina 100% polyester mikrovlákno + výťažok z Aloe vera

                               výplň - 100% polyester (duté vlákno)

Paplón vhodný pre rozmer obliečky: 200x200cm

Teplota prania 60°, sušenie v bubnovej sušičke na zníženú teplotu.

Plošná hmotnosť výplne (gramáž): 300g/m2, 1200g na celý rozmer výrobku

Farba prikrývky: biela

  • Paplóny Aloe Vera sú vyrobené našou vlastnou výrobou. Používame iba overené a kvalitné materiály, ktoré sú priebežne kontrolované.
  • Rastlina Aloe Vera (Aloe pravá) sa používala už v starom Egypte, kedy ju ženy využívali na skrášlenie pleti. Ďalšími, kto využívali liečivé účinky tejto rastliny, boli indiáni.
  • Povrchový materiál (tkanina) z mikrovlákien je obohatený výťažkom z Aloe Vera, kde tento výťažok z liečivej rastliny prináša konečnému zákazníkovi zdravý spánok. Môže pôsobiť zmäkčujúcim vplyvom na pokožku spiaceho človeka a to aj napriek bavlnené obliečky.
  • Vďaka použitiu tkaniny z mikrovlákna vyniká prikrývka vysokým komfortom na dotyk a zároveň je tkanina veľmi hustá a jemná. Tkanina má z lícnej strany broskyňový omak.
  • Výplní paplónov Aloe Vera je vysoko kvalitné duté vlákno. Toto duté vlákno prináša zákazníkovi veľmi hrejivý, ale zároveň vďaka ľahkosti použitého rúna dutého vlákna príjemný spánok. Rúno dutého vlákna je termicky spájané, teda vydrží pri každodennom spánku zákazníkovi dlhé roky.
  • Paplóny Aloe Vera vyrábame iba v bielej farbe a sú vhodné pre alergikov.
  • Francúzske prikrývky Aloe vera ponúkame v klasických i predĺžených dĺžkach. Predĺžené dĺžky sú dlhšiu o 20cm.
Kvalitex
6120120155
10 položky

Mohlo by vás zaujať aj