Vankúš Klasik 30x40cm 250g biely

Vankúše Klasik obsahujú výplň mykaného dutého vlákna. Toto vlákno je prevažne vhodné pre malé rozmery (dekoračné) vankúšov, pretože zabezpečuje plnosť a nemennosť tvaru. Dekoračné vankúše Klasik nie sú prešité.
4,20 €
S DPH
Množstvo
Na sklade - doručíme do 5-7 pracovných dní

Zloženie vankúše: povrch - 100% polyester (Microfibre), výplň - 100% polyester (mykanej duté vlákno)

Vankúš vhodný pre rozmer obliečky: 30x40cm

Teplota prania 40°

Hmotnosť výplne (gramáž): 250g na celý rozmer výrobku

Farba vankúša: biela

  • Vankúše s rozmerom 30x40cm sú vhodné prevažne ako výplne do dekoračných pošltářků. Na tento rozmer je možné veľmi ľahko zakúpiť povlaky toho istého rozmeru a to v rôznych materiáloch i dezénoch.
  • Povrchovým materiálom vankúša Klasik je tkanina (microfibre) vyrobená zo 100% polyesteru. Táto tkanina je charakteristická vysokou hustotou priadzí a svojím broskyňovým omakom. Tento omak je docielený počesaním jednej strany tkaniny.
  • Výplňovým materiálom vankúšov Klasik je mykanej duté vlákno, ktoré je charakteristické svojou plnivosťou a dobrou tvarovou stabilitou. Z týchto dôvodov je mykanej duté vlákno vhodné prevažne pre vankúše menších rozmerov (napr. dekoračných vankúšov). U všetkých vankúšov uvádzame plošnú hmotnosť (gramáž) iba výplňového materiálu a to na celý rozmer výrobku.
  • Vankúše sa dajú prať v automatickej práčke. Odporúčame zákazníkovi, aby dodržiaval symboly údržby, ktoré sú uvedené na textilné etikete našité na každom výrobku.
  • Vankúše Klasik s rozmerom 30x40cm nie sú prešité a výplňové vlákno je vložené do korpusu rúna a potom zasiať v povlaku.
Kvalitex
9134001020