Chránič matraca prešitý z dutého vlákna 90x200cm

Prešitý chránič matraca má za úlohu chrániť matrac pred machanickým poškodením. V ponuke je v rôznych rozmeroch od detských po dvojlôžkové rozmery.Tento chránič je savý a ochráni matrac pred potom.
24,10 €
S DPH
Množstvo
Na sklade - doručíme do 5-7 pracovných dní

Zloženie chrániča: povrch - tkanina 100% polyester mikrovlákno, výplň - 100% polyester (duté vlákno)

Rozmer chrániča: 90x200 cm

Teplota prania 95 °, sušenie v bubnovej sušičke na zníženú teplotu.

Hmotnosť výplne (gramáž): 270g na celý rozmer výrobku

Farba chrániča: biela

  • Povrchovým materiálom chrániča je mikrovláknová tkanina, ktorá je príjemná na dotyk a svojimi vlastnosťami je veľmi vhodná na výrobu prikrývok, vankúšov a matracových chráničov. Výplňovým materiálom je vysoko kvalitné duté vlákno, ktoré má dlhoročnú trvanlivosť a to prevažne vďaka správnej tuhosti rúna. Rúno (duté vlákno) je termicky spájané a je vyrobené zo 100% polyesteru.
  • Matracový chránič je opatrený gumou v každom rohu chrániča a vďaka tomuto sa dá ľahkou manipuláciou chránič prichytiť k matracu.
  • Chránič je prešitý do štvorcov v pozdĺžnom aj priečnom smere. Tento spôsob prešitia zaisťuje stabilitu vlákna a zabraňuje ho proti posunu.
  • Prešitý matracový chránič má hlavnú úlohu ochrániť matrac pred mechanickým poškodením, ale zároveň vďaka svojej nasiakavosti vtiahne do seba vlhkosť (pot).
  • Prešité matracové chrániče ponúkame v rôznych rozmeroch, ale sme schopní vyrobiť aj chránič na objednávku podľa priania zákazníka.
Kvalitex
3009055020
10 položky

Data sheet

Vyberte si rozmer:
90x200cm