Nepriepustné Froté prestieradlo 100x200cm s PU biele

Nepriepustné froté prestieradlo s polyuretánom je vyrobené z nepriepustného, ale vzdušného materiálu. Prestieradlo sa napína na matrac. Bočnice prestieradla sú z rovnakého materiálu ako horná strana matraca.
27,10 €
S DPH
Množstvo
Na sklade - doručíme do 5-7 pracovných dní

Zloženie prestieradla: 63% bavlna, 21% polyuretán, 16% polyester

Rozmer prestieradla: 100x200cm

Teplota prania 60°

Farba prestieradla: biela

  • Materiál na výrobu napínacieho nepriepustného prestieradla je vyrobený laminovaním polyuretánového materiálu na froté pleteninu. Prestieradlo je napínacie vďaka bočniciam z kvalitného froté materiálu.
  • Nepriepustné froté prestieradlo vyniká vlastnosťami, ktoré sú pre bežný život veľmi prínosné a chránia zákazníkov matrac.
  • Napínacie prestieradlo je nepriepustné, teda inkontinentné z hornej strany matraca, a dostatočne chráni matrac pred poškodením kvapalinou.
  • Nepriepustné napínacie prestieradlá sú vzdušné, takže matrac nie je v uzavretom priestore a môže dýchať zo všetkých strán aj z hornej strany matraca. Ďalšou výhodou je znižovanie a eliminácia potenia spiaceho človeka.
  • Ďalšou výbornou vlastnosťou je vysoká priľnavosť polyuretánového materiálu k matracu a zaistenie proti posuvu chrániča. Túto vlastnosť zvyšujú aj bočnice z froté pleteniny, vďaka ktorým možno prestieradlo napnúť na matrac
  • Nepriepustné prestieradlo možno vyvárať a zákazníkom odporúčame nesušiť ho v sušičke, ale nechať ho vyschnúť samo.
  • Nepriepustné, ale vzdušné napínacie prestieradlá s PU laminovaním vyrábame v mnohých rozmeroch, od detských až po dvojlôžkové maxi rozmery. V prípade potreby iného než ponúkaného rozmeru nás môžete kontaktovať na nižšie uvedených kontaktoch.

 

 

Kvalitex
9710001

Data sheet

Vyberte si rozmer:
100x200cm