Chránič matraca nepriepustný s PU 160x200cm Bamboo

Tento chránič matraca je unikátnym výrobkom na českom trhu a to vďaka svojmu prevedení. Ide o trojvrstvový laminát froté z bambusového vlákna, PU membrány a jersey pleteniny. Chránič možno prať, je veľmi príjemný na dotyk a nešustí. Rozmer 160x200cm nie je štandardným rozmerom, ale držíme ho tiež skladom.
40,60 €
S DPH
Množstvo
Na sklade - doručíme do 5-7 pracovných dní

Zloženie chrániča: 46% polyester, 41% bambusové vlákno, 13% polyuretán

Rozmer chrániča: 160x200cm

Teplota prania 60 °

Farba chrániča: biela

  • Chránič matraca Bamboo je unikátnym výrobkom a to hlavne vďaka použitiu veľmi jemných a na dotyk príjemných bambusových vlákien. Pletenina s obsahom bambusových vlákien je po líci celého chrániča. Rubná strana chrániča je polyesterová jemná pletenina, ktorá eliminuje nepríjemné zvuky (šušťanie) chrániča o matrac.
  • Chránič je opatrený gumou (pruženkou) v každom rohu matraca a pretože sa ešte odporúča cez chránič navlieknuť prestieradlo, je chránič dostatočne pripevnený k matraci a nie je teda možný posuv chrániča po matraci.
  • Bambusové chrániče ponúkame v mnohých rozmeroch, ale v prípade, že by zákazník mal požiadavku na špeciálny rozmer , môžeme operatívne tento chránič na zákazku vyrobiť. V tomto prípade nás kontakujte na maile info@svetobliecok.sk a my Vám zašleme cenovú ponuku.
  • Chránič Bamboo je vodou nepriepustný a to vďaka použitiu polyuretánovej membrány. Táto membrána je čiastočne priedušná, ale vodou nepriepustná. PU membrána je aj čiastočne pružná, teda je poddajná a po dlhšom použití sa neláme nerozdiel od PVC nepriepustnej fólie.
Kvalitex
9316001

Data sheet

Vyberte si rozmer:
160x200cm