3D obliečky 140x200, 70x90cm Vesmír

3D obliečky sú vyrobené z jemnej bavlnenej tkaniny. Inovácia týchto obliečok sa dosiahla použitím digitálnej potlače, vďaka čomu lepšie vyniknú farby a samotný vzor. Obliečky s digitálnou potlačou sú dnes už cenovo dostupné a môže si ich dopriať naozaj každý. Moderné 3D obliečky majú zips. Obliečky s vesmírnou tematikou Vás razom prenesie na obežnú dráhu zeme.
41,70 €
S DPH
Množstvo
Na sklade - doručíme do 5-7 pracovných dní

Popis produktu:
  • Zloženie obliečky: tkanina 100% bavlna, plátnová väzba, potlačená

  • Rozmer návliečky: 140x200cm, 70x90cm

  • Teplota prania: 40°, sušenie v automatickej sušičke, prať a sušiť naruby

  • Obsah balenia: 1 + 1, 1ks obliečky na prikrývku + 1ks obliečky na vankúš

  • Farba obliečky: horná strana (motív) modrá, biela, čierna, spodná strana jednofarebná biela

3D bavlna s digitálnou potlačou

Obliečky tejto kolekcie sú vyrobené z bavlnenej tkaniny s plátnovou väzbou. Digitálna potlač patrí k inovatívnym technológiám používaným pri výrobe bavlnených tkanín. Vzory aj farby sú vierohodnejšie a ich údržba je veľmi jednoduchá ako pri doterajších klasických tlačových technológiách. Naše kolekcie 3D obliečok s digitálnou potlačou sú zamerané na moderné a nadčasové vzory, pričom sa snažíme, aby boli zastúpené všetky farby.

Vlastnosti materiálu

Posteľné obliečky sú vyrobené z bavlnenej tkaniny. Materiály používané na výrobu obliečok sú veľmi jemné a príjemné na dotyk, a to vďaka vysokej hustote dostavy jemných priadzí. Plošná hmotnosť (gramáž) tkaniny je 110 g/m². Obliečky z hladkej bavlny treba žehliť,  odporúčame ich však žehliť naruby. 

Zapínanie u obliečok Vesmír

Všitý zips dnes patrí k vysoko žiadaným, a to z dôvodu veľmi jednoduchého prezliekania lôžkovín. Pri výrobe používame zipsový uzáver s plochým jazdcom, ktorý nijako nevyčnieva z obliečok. Zapínanie obliečok má tzv. zámok, kde zips nie je po celej šírke obliečok, ale je našitý až 10 cm od okraja, takže rohy obliečok sú spevnené.  

Údržba obliečok

Pred prvým použitím obliečky prosím vyperte. Rozmery obliečok uvádzame až po zrazení, obliečky sú vyrobené s rozmerovou rezervou. Zrážanlivosť bavlnených tkanín patrí k bežným vlastnostiam. Dodržujte prosím symboly údržby uvedené na textilnej etikete výrobku. Posteľné obliečky neodporúčame sušiť v sušičke, ak však napriek tomu chcete používať sušičku, zvoľte dlhší program s nižšou teplotou sušenia. Obliečky perte, sušte a žehlite naruby. Žehliť obliečky odporúčame v mierne vlhkom stave, pretože preschnuté obliečky sa veľmi zle žehlia.

Kvalitex
7620101438Z
10 položky

Data sheet

Vyberte si materiál:
Bavlna
Vyberte si rozmer:
1+1, 140x200, 70x90cm