Jersey plachta s lycrou 120x200cm svetlo modrá

Svetlo modé džersejové prestieradlo s elastanom je vyrobené z veľmi jemnej česanej priadze, ktorá je príjemná na dotyk. Vďaka podielu lycry je zároveň elastické a nenaťahuje sa. Prestieradlá ponúkame v širokej škále farieb, aby perfektne doladili celkový vzhľad vášho lôžka.
23,50 €
S DPH
Množstvo
Na sklade - doručíme do 5-7 pracovných dní

  • Zloženie prestieradla: 97% bavlna + 3% lycra (elastan)

  • Rozmer prestieradla: 120x200 +30cm (vhodné pre matrace až do výšky 25cm)

  • Teplota prania: 60°C, sušenie v bubnovej sušičke (nižšia teplota, dlhšie sušenie)

  • Plošná hmotnosť prestieradla: 165g/m²

  • Farba prestieradla: svetlo modrá

Vlastnosti materiálu

Džersejové prestieradlá sú vyrobené z veľmi kvalitnej a zároveň jemnej priadze s prímesou malého množstva elastanu. Lycra (elastan) sa pridáva k rôznym materiálom hlavne preto, aby tkanina bola pružná zo všetkých strán a vždy sa vrátila do pôvodného stavu bez nevzhľadného natiahnutia. Na prestieradlách sa netvoria chumáče a prestieradlá si udržia farebnú stálosť aj po častom praní. Džersejové prestieradlá s lycrou sú vhodné na všetky matrace do výšky až 25cm. 

Spôsob výroby džersejového prestieradla s lycrou

Džersejové prestieradlá s lycrou sú vyrobené ako napínacie, a to s gumou napevno všitou  po obvode celého prestieradla. Táto technológia šitia prestieradiel je vhodná najmä pre ľahkú manipuláciu a stabilitu prestieradla na lôžku.

Údržba prestieradla

Pred prvým použitím prestieradlo vyperte. Prestieradlo neodporúčame sušiť v sušičke, ak však chcete napriek tomu použiť sušičku, zvoľte dlhší program s nižšou teplotou sušenia. Prestieradlá s lycrou sa nekrčia, preto sa nemusia žehliť. Vďaka pružnosti ich ľahko natiahnete na matrac, kde zostanú stále rovné.

Kvalitex
3512201024
10 položky

Data sheet

Vyberte si rozmer:
120x200cm

Mohlo by vás zaujať aj