Predĺžené posteľné flanelové obliečky 140x220, 70x90cm VETVIČKA zelená

Flanelové obliečky VETVIČKA zelená sú vyrobené z veľmi hrejivej bavlnenej tkaniny vyššej gramáže a flanelové úpravy. Predĺžené flanelové obliečky VETVIČKA zelená zdobí jednoduchý motív vetvičiek eukalyptu v zelených odtieňoch. Mäkký a hebučký flanel Vám zároveň zaistí pocit tepla predovšetkým v zimných mesiacoch.
37,90 €
S DPH
Množstvo
Na sklade - doručíme do 5-7 pracovných dní

  • Zloženie obliečky: tkanina 100% bavlna - počesaný flanel, plátnová väzba, potlačená

  • Rozmer návliečky: 140x220cm, 70x90cm

  • Teplota prania: 60°, prať naruby

  • Obsah balenia: 1 + 1, 1ks obliečky na prikrývku + 1ks obliečky na vankúš (bez ozdobného okraja)

  • Farba obliečky: biela, odtiene zelenej

Flanelové obliečky

Na zimu je najlepší flanel. Ten je charakteristický vysokým vlasom, ktorý vznikne počesaním na povrchu tkaniny. Podľa toho flanel spoznáte na prvý dotyk. Na rozdiel od polyesteru má 100% bavlna vysokú hrejivosť, je príjemná na dotyk, priedušná a predovšetkým dobre odvádza vlhkosť.

Vlastnosti materiálu

Posteľné obliečky sú vyrobené z bavlnenej tkaniny. Materiály používané na výrobu obliečok sú veľmi jemné a príjemné na dotyk, a to vďaka vysokej hustote dostavy jemných priadzí. Plošná hmotnosť (gramáž) tkaniny je 165g/m2

Zapínanie u obliečok Vetvička zelená

Všitý zips dnes patrí k vysoko žiadaným, a to z dôvodu veľmi jednoduchého prezliekania lôžkovín. Pri výrobe používame zipsový uzáver s plochým jazdcom, ktorý nijako nevyčnieva z obliečok. Zapínanie obliečok má tzv. zámok, kde zips nie je po celej šírke obliečok, ale je našitý až 10 cm od okraja, takže rohy obliečok sú spevnené. 

Údržba obliečok

Pred prvým použitím obliečky prosím vyperte. Rozmery obliečok uvádzame až po zrazení, obliečky sú vyrobené s rozmerovou rezervou. Zrážanlivosť bavlnených tkanín patrí k bežným vlastnostiam. Dodržujte prosím symboly údržby uvedené na textilnej etikete výrobku. Posteľné obliečky neodporúčame sušiť v sušičke, ak však napriek tomu chcete používať sušičku, zvoľte dlhší program s nižšou teplotou sušenia. Obliečky perte, sušte a žehlite naruby. Žehliť obliečky odporúčame v mierne vlhkom stave, pretože preschnuté obliečky sa veľmi zle žehlia.

Pôvod výrobku

Posteľná bielizeň je vyrobené v ČR našej vlastnou výrobou.

Kvalitex
8222101107Z
10 položky

Data sheet

Vyberte si materiál:
Flanel
Vyberte si rozmer:
1+1, 140x220, 70x90cm

Mohlo by vás zaujať aj