Francúzská predlžená perina ALOE VERA celoročná 240x220cm biela

Francúzske predĺžene paplóny určite dopomôžu zákazníkovi k tomu, aby mal svoje nohy a telo stále v teple. Paplóny Aloe vera sú vyrobené našou českou výrobou značky Kvalitex. Mikrovláknová tkanina obsahuje výťažok z Aloe vera (Aloe pravá), ktorá má na pokožku zákazníka zmäkčujúci vplyv.

90,10 €
S DPH
Množstvo
Na sklade - doručíme do 5-7 pracovných dní

Zloženie prikrývky: povrch - tkanina 100% polyester mikrovlákno + výťažok z Aloe vera

                               výplň - 100% polyester (duté vlákno)

Paplón vhodný pre rozmer obliečky: 240x220cm

Teplota prania 60 °, sušenie v bubnovej sušičke na zníženú teplotu.

Plošná hmotnosť výplne (gramáž): 300g / m2, 1580g na celý rozmer výrobku

Farba prikrývky: biela

  • Francúzske predĺžené paplóny sú o 20cm dlhšie ako štandardné dĺžky. Francúzske prikrývky sú vyrobené z extra širokých tkanín a teda nie sú nikde napojené.
  • Paplóny Aloe Vera sú vyrobené našou vlastnou výrobou. Používame iba overené a kvalitné materiály, ktoré sú priebežne kontrolované.
  • Rastlina Aloe Vera (Aloe pravá) sa používala už v starom Egypte, kedy ju ženy využívali na skrášlenie pleti. Ďalšími, kto využívali liečivé účinky tejto rastliny, boli indiáni.
  • Povrchový materiál (tkanina) z mikrovlákien je obohatený výťažkom z Aloe Vera, kde tento výťažok z liečivej rastliny prináša konečnému zákazníkovi zdravý spánok. Môže pôsobiť zmäkčujúcim vplyvom na pokožku spiaceho človeka a to aj napriek bavlnené obliečky.
  • Vďaka použitiu tkaniny z mikrovlákna vyniká prikrývka vysokým komfortom pre dotyk a zároveň je tkanina veľmi hustá a jemná. Tkanina má z lícnej strany broskyňový omak.
  • Výplň paplónov Aloe Vera je vysoko kvalitné duté vlákno. Toto duté vlákno prináša zákazníkovi veľmi hrejivý, ale zároveň vďaka ľahkosti použitého rúna dutého vlákna príjemný spánok.
Kvalitex
6124755
10 položky

Data sheet

Rozmery paplóna
240x220cm

Mohlo by vás zaujať aj