Vankúš ALOE VERA zips 250g 30x40cm biely

Vankúše Aloe vera sú vyrobené českou výrobou značky Kvalitex. Mikrovláknová tkanina obsahuje výťažok z Aloe vera (Aloe pravá), ktorá má na pokožku zákazníka zmäkčujúci vplyv. Vankúše s rozmerom 30x40cm nachádzajú svoje uplatnenie ako dekoratívne alebo ako doplňujúce vankúšiky pri spánku.

12,70 €
S DPH
Množstvo
Na sklade - doručíme do 5-7 pracovných dní

Zloženie vankúša: povrch - tkanina 100% polyester mikrovlákno + výťažok Aloe vera

                              výplň - 100% polyester (guličkové duté vlákno)

                              pomocný materiál - 100% polypropylén (netkaná textília)

Vankúš vhodný pre rozmer obliečky: 30x40cm

Teplota prania 60 °, sušenie v bubnovej sušičke na zníženú teplotu.

Hmotnosť výplne (gramáž): 250g na celý rozmer výrobku

Farba vankúša: biela

  • Vankúše Aloe Vera sú vyrobené našou vlastnou výrobou. Používame iba overené a kvalitné materiály, ktoré sú priebežne kontrolované.
  • Rastlina Aloe Vera (Aloe pravá) sa používala už v starom Egypte, kedy ju ženy využívali na skrášlenie pleti. Ďalšími, kto využívali liečivé účinky tejto rastliny, boli indiáni.
  • Povrchový materiál (tkanina) z mikrovlákien je obohatená výťažkom z Aloe Vera, kde tento výťažok z liečivej rastliny prináša konečnému zákazníkovi zdravý spánok. Môže pôsobiť zmäkčujúcim vplyvom na pokožku spiaceho človeka a to aj napriek bavlnenej obliečky.
  • Výplňovým materiálom vankúšov Aloe Vera je vysoko kvalitné duté vlákno guličkového prierezu, ktoré je charakteristické svojou vysokou stabilitou a nezľahne. Guličkové duté vlákno patrí medzi najkvalitnejšie materiály, používané ako výplň do vankúšov.
  • Vankúše Aloe Vera vyrábame iba v bielej farbe a sú vďaka svojmu zloženiu vhodné pre alergikov.
Kvalitex
6134001
10 položky

Mohlo by vás zaujať aj