Francúzská perina Luxus plus zimná 240x220cm biela

Zimný francúzský paplón Luxus plus obsahuje výplň z vysoko kvalitného dutého vlákna. Prikrývky sú vyrobené z extra širokých materiálov a nie sú nikde napojované.
89,00 €
S DPH
Množstvo
Na sklade - doručíme do 5-7 pracovných dní

Zloženie prikrývky: povrch - 100% polyester (microfibre), výplň - 100% polyester (duté vlákno)

Prikrývka vhodná pre rozmer obliečky: 240x220cm

Teplota prania 60°, sušenie v bubnovej sušičke na zníženú teplotu.

Plošná hmotnosť výplne (gramáž): 450g / m2, 2370g na celý rozmer výrobku

Farba prikrývky: biela

  • Povrchovým materiálom francúzskej prikrývky Luxus plus je tkanina (microfibre) vyrobená zo 100% polyesteru. Táto tkanina je charakteristická vysokou hustotou priadzí a svojím broskyňovým omakom. Tento omak je docielený počesaním jednej strany tkaniny.
  • Výplňovým materiálom je vysoko kvalitné duté vlákno - 100% polyester, ktoré vďaka svojim dutinám zaisťuje spotrebiteľovi hrejivosť pri spánku. U všetkých prikrývkách uvádzame plošnú hmotnosť (gramáž) iba výplňového materiálu a to na celý rozmer výrobku.
  • Francúzske prikrývky Luxus plus sa dajú prať v automatickej práčke a potom sušiť v bubnovej sušičke. Odporúčame zákazníkovi, aby dodržiaval symboly údržby, ktoré sú uvedené na textilnej etikete našitej na každom výrobku.
  • Francúzske prikrývky sú prešité panelovým vzorom a vďaka vodorovnému i zvislému smeru prešitia je výplň rúna dutého vlákna zaistená proti posuvu.
Kvalitex
6324655020
10 položky

Data sheet

Rozmery paplóna
240x220cm

Mohlo by vás zaujať aj