Vankúš guličkový Luxus plus zips 70x90cm 700g biely

Vankúše Luxus plus obsahujú vysoko kvalitnú guličkovú výplň. U vankúšov so zipsom je možné prispôsobiť hmotnosť výplne podľa potreby zákazníka. Vankúše vyrábame s guličkovou výplňou 700 alebo 900g. Ďalším druhom vankúšov je Alaska, kde sú guličky vsypané v samostatnom tkaninovom obale.
32,00 €
S DPH
Množstvo
Na sklade - doručíme do 5-7 pracovných dní

Zloženie vankúša: povrch - 100% polyester (microfibre), výplň - 100% polyester (guličkové duté vlákno),

                              pomocný materiál - 100% polypropylén (netkanná textília)

Vankúš vhodný pre rozmer obliečky: 70x90cm

Teplota prania 60°, sušenie v bubnovej sušičke na zníženú teplotu.

Hmotnosť výplne (gramáž): 700g na celý rozmer výrobku

Farba vankúša: biela

  • Povrchovým materiálom vankúša Luxus plus je tkanina (microfibre) vyrobená zo 100% polyesteru. Táto tkanina je charakteristická vysokou hustotou priadzí a svojím broskyňovým omakom. Tento omak je docielený počesaním jednej strany tkaniny.
  • Výplňovým materiálom je vysoko kvalitné guličkové duté vlákno - 100% polyester, ktoré vďaka svojim vlastnostiam nezľahne a je možné ho ľahko vyklepať. U všetkých vankúšov uvádzame plošnú hmotnosť (gramáž) iba guličkového výplňového materiálu a to na celý rozmer výrobku.
  • Vankúše sa dajú prať v automatickej práčke a potom sušiť v bubnovej sušičke. Odporúčame zákazníkovi, aby dodržiaval symboly údržby, ktoré sú uvedené na textilnej etikete našitej na každom výrobku.
  • Vankúše Luxus plus sú prešité panelovým vzorom, vďaka ktorému je dostatočne zabezpečená výplň proti posunu. Vankúše sú potom pri konečnom šití vybavené zipsom.
  • Vankúše so zipsom sú veľmi praktickými výrobkami, kde je možné vo vankúši prispôsobiť množstvo výplne podľa priania a potreby zákazníka. Netkanná textília je veľmi dôležitým materiálom u vankúšov. Hlavnou funkciou tohto materiálu je zabránenie spojenia rúna s guličkovým vláknom. Guličkové duté vlákno patrí medzi najkvalitnejšie výplne používané do vankúšov.
Kvalitex
6479755020
10 položky

Data sheet

Rozmery vankúša
70x90cm

Mohlo by vás zaujať aj