Vankúš guličkový Luxus plus zips 70x90cm 900g biely

Vankúše Luxus plus obsahujú vysoko kvalitnú guličkovú výplň . U vankúšov so zipsom je možné prispôsobiť hmotnosť výplne podľa potreby zákazníka. Vankúše Luxus plus ponúkame v rôznych rozmeroch a výplniach.
34,20 €
S DPH
Množstvo
Na sklade - doručíme do 5-7 pracovných dní

Zloženie vankúše: povrch - 100% polyester (microfibre), výplň - 100% polyester (guličkové duté vlákno),

                              pomocný materiál - 100% polypropylén (netkanná textílie)

Vankúš vhodný pre rozmer obliečky: 70x90cm

Teplota prania 60°, sušenie v bubnovej sušičke na zníženú teplotu.

Hmotnosť výplne (gramáž): 900g na celý rozmer výrobku

Farba vankúša: biela

  • Povrchovým materiálom vankúša Luxus plus je tkanina (microfibre) vyrobená zo 100% polyesteru. Táto tkanina je charakteristická vysokou hustotou priadzí a svojím broskyňovým omakom. Tento omak je docielený počesaním jednej strany tkaniny.
  • Výplňovým materiálom je vysoko kvalitné guličkové duté vlákno - 100% polyester, ktoré vďaka svojim vlastnostiam nezľahne a možno ho ľahko vyklepať. U všetkých vankúšov uvádzame plošnú hmotnosť (gramáž) iba guličkového výplňového materiálu a to na celý rozmer výrobku.
  • Vankúše sa dajú prať v automatickej práčke a potom sušiť v bubnovej sušičke. Odporúčame zákazníkovi, aby dodržiaval symboly údržby, ktoré sú uvedené na textilnej etikete našitej na každom výrobku.
  • Vankúše Luxus plus sú prešité panelovým vzorom, vďaka ktorému je dostatočne zabezpečená výplň proti posunu. Vankúše sú potom pri konečnom šití vybavené zipsom.
  • Vankúše so zipsom sú veľmi praktickými výrobkami, kde je možné vo vankúši prispôsobiť množstvo výplne podľa priania a potreby zákazníka. Netkanná textília je veľmi dôležitým materiálom u vankúšov. Hlavnou funkciou tohto materiálu je zabránenie spojenia rúna s guličkovým vláknom. Guličkové vlákno patrí medzi najkvalitnejšie výplne používané do vankúšov.
Kvalitex
6479955020
10 položky

Data sheet

Rozmery vankúša
70x90cm

Mohlo by vás zaujať aj

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež: