DUO perina Luxus plus 140x200cm

Duo prikrývka Luxus plus obsahuje dve samostatné prikrývky letné a celoročné výplne. Paplón je vhodný pre celoročné použitie, kde je možné prikrývku rozdeliť na letnú, strednú alebo spojiť na zimnú hrejivosť. Prikrývka je spojená je spojená zipsovým uzáverom po celom obvode prikrývky.
92,90 €
S DPH
Množstvo
Na sklade - doručíme do 5-7 pracovných dní

Zloženie prikrývky: povrch - 100% polyester (microfibre), výplň - 100% polyester (duté vlákno)

Prikrývka vhodná pre rozmer obliečky: 140x200cm

Teplota prania 60°, sušenie v bubnovej sušičke na zníženú teplotu.

Plošná hmotnosť výplne (gramáž): 450g/m2, 1300g na celý rozmer výrobku

Farba prikrývky: biela

  • Duo prikrývka obsahuje dve samostatné prikrývky letné celoročné výplneTieto dve samostatné prikrývky sú spojené zipsovým uzáverom po celom obvode pokrývkyPrikrývka je vhodná pre celoročné použitie vďaka možnosti oddelenia prikrývok.
  • Letná prikrývka obsahuje výplň 150g/m² celoročná 300g/m². prípade spojenia oboch prikrývok zipsomje celkováplošná hmotnosť 450g/m² alebo tiež 1300g na celý rozmer prikrývkyUpozorňujemeže plošné hmotnosti (gramážeuvádzame veľkou presnosťou bez povrchového materiáluPovrchová tkanina na hrejivosť prikrývky nemá dôležitý efekt.
  • Povrchovým materiálom Duo prikrývky je tkanina (microfibrevyrobená zo 100polyesteruTáto tkanina jecharakteristická vysokou hustotou priadzí a svojím broskyňovým omakomTento omak je docielený počesaním jednej strany tkaninyVýhodou tejto tkaniny ježe obliečkách nekĺže to vďaka počesaniu materiálu. 
  • Výplňovým materiálom je vysoko kvalitné duté vlákno 100polyesterktoré vďaka svojim dutinám zaisťuje spotrebiteľovi hrejivosť pri spánku.všetkých prikrývok uvádzame plošnú hmotnosť (gramážiba výplňového materiálu to na celý rozmer výrobku.
  • Duo prikrývky sa dajú prať v automatickej práčke a potom sušiť v bubnovej sušičke. Odporúčame zákazníkovi, aby dodržiaval symboly údržby, ktoré sú uvedené na textilnej etikete našitej na každom výrobku.
  • Duo prikrývky sú prešité panelovým vzorom, vďaka ktorému je dostatočne zabezpečená výplň proti posunu. Prikrývky sú potom lemované na špeciálnom šijacom stroji.
Kvalitex
6420055020
10 položky

Data sheet

Rozmery paplóna
140x200cm