Francúzske bavlnené obliečky NORDIC COLLECTION 220x200, 70x90cm SHELBY

Obliečky z kolekcie Nordic sú vyrobené z kvalitnej hustej bavlnenej tkaniny. Farebné ladenie aj vzory vychádzajú zo škandinávskeho štýlu, charakteristického svetlými farbami a decentným zdobením. Francúzske bavlnené obliečky SHELBY sú obojstranné, takže ich podľa nálady môžete otáčať a lôžko bude vyzerať zakaždým inak. V týchto béžových obliečkach sa Vám bude spať doslova ako v pierkach.
65,50 €
S DPH
Množstvo
Na sklade - doručíme do 5-7 pracovných dní

  • Zloženie obliečky: tkanina 100% bavlna, plátnová väzba, potlačená

  • Rozmer návliečky: 220x200cm, 70x90cm

  • Teplota prania: 60°, prať naruby

  • Obsah balenia: 1 + 2, 1ks obliečky na prikrývku + 2ks obliečky na vankúš

  • Francúzske obliečky sú vyrobené z jednej šírky tkaniny, preto nie je uprostred zošité a dezén nie je narušený žiadnym nevzhľadným švom.
  • Farba obliečky: biela, hnedá, béžová

Nordic collection

Naša kolekcia Nordic poteší milovníkov geometrických vzorov aj zástanca prírodných motívov. Svetlé farby, geometrické vzory, tak vyzerá škandinávsky štýl, ktorý je aktuálnym trendom v bývaní. Všetky obliečky sú zo 100% bavlny, príjemné na dotyk i jednoduché na údržbu. Navyše sme sem zaradili kúsky, ktoré majú z každej strany iný potlač, aby ste mohli meniť vzhľad postele podľa vašej nálady.

Vlastnosti materiálu

Posteľné obliečky sú vyrobené z bavlnenej tkaniny. Materiály používané na výrobu obliečok sú veľmi jemné a príjemné na dotyk, a to vďaka vysokej hustote dostavy jemných priadzí. Plošná hmotnosť (gramáž) tkaniny je 110g/m2

Zapínanie u obliečok Shelby

Všitý zips dnes patrí k vysoko žiadaným, a to z dôvodu veľmi jednoduchého prezliekania lôžkovín. Pri výrobe používame zipsový uzáver s plochým jazdcom, ktorý nijako nevyčnieva z obliečok. Zapínanie obliečok má tzv. zámok, kde zips nie je po celej šírke obliečok, ale je našitý až 10 cm od okraja, takže rohy obliečok sú spevnené. V prípade záujmu o iný druh zapínanie (niťovej gombíky, hotelový uzáver) nás neváhajte kontaktovať na info@svetobliecok.sk.  

Údržba obliečok

Pred prvým použitím obliečky prosím vyperte. Rozmery obliečok uvádzame až po zrazení, obliečky sú vyrobené s rozmerovou rezervou. Zrážanlivosť bavlnených tkanín patrí k bežným vlastnostiam. Dodržujte prosím symboly údržby uvedené na textilnej etikete výrobku. Posteľné obliečky neodporúčame sušiť v sušičke, ak však napriek tomu chcete používať sušičku, zvoľte dlhší program s nižšou teplotou sušenia. Obliečky perte, sušte a žehlite naruby. Žehliť obliečky odporúčame v mierne vlhkom stave, pretože preschnuté obliečky sa veľmi zle žehlia.

Pôvod výrobku

Posteľná bielizeň je vyrobené v ČR našej vlastnou výrobou.

Kvalitex
7722001432Z
10 položky

Data sheet

Vyberte si materiál:
Bavlna
Vyberte si rozmer:
1+2, 220x200, 70x90cm