Posteľné obliečky pre mladých 140x200, 70x90cm SPACE

Keď obliečky príjemné, tak jedine bavlnené, keď obliečky pre teenagerov a mladých, tak obliečky moderné. Posteľná bielizeň je vyrobené z veľmi jemnej tkaniny s vysokou hustotou jemných priadzí. Bavlnené obliečky SPACE prenesie malých dobrodruhov do vesmírneho sveta kozmonautov. Obliečky sú ladené do sivých a tyrkysových farieb.
33,60 €
S DPH
Množstvo
Na sklade - doručíme do 5-7 pracovných dní

  • Zloženie obliečky: tkanina 100% bavlna, plátnová väzba, potlačená

  • Rozmer návliečky: 140x200cm, 70x90cm

  • Teplota prania: 60°, prať naruby, sušenie v automatickej sušičke

  • Obsah balenia: 1 + 1, 1ks obliečky na prikrývku + 1ks obliečky na vankúš

  • Farba obliečky: sivá, tyrkysová

Teenager collection

Táto kolekcia je venovaná našim teenagerom, teda chlapcom a dievčatám, ktoré už nebaví detské obliečky. Túto kolekciu sme vyberali práve s deťmi tejto vekovej skupiny. V našej ponuke nájdete aj širokú škálu dekoračných povlakov na vankúše, ktorými dokonale zladíte celkový vzhľad detskej izby.

Vlastnosti materiálu

Posteľné obliečky sú vyrobené z bavlnenej tkaniny. Materiály používané na výrobu obliečok sú veľmi jemné a príjemné na dotyk, a to vďaka vysokej hustote dostavy jemných priadzí. Plošná hmotnosť (gramáž) tkaniny je 135g/m2

Zapínanie u obliečok Space

Všitý zips dnes patrí k vysoko žiadaným, a to z dôvodu veľmi jednoduchého prezliekania lôžkovín. Pri výrobe používame zipsový uzáver s plochým jazdcom, ktorý nijako nevyčnieva z obliečok. Zapínanie obliečok má tzv. zámok, kde zips nie je po celej šírke obliečok, ale je našitý až 10 cm od okraja, takže rohy obliečok sú spevnené. V prípade záujmu o iný druh zapínanie (niťovej gombíky, hotelový uzáver) nás neváhajte kontaktovať na info@svetobliecok.sk.  

Údržba obliečok

Pred prvým použitím obliečky prosím vyperte. Rozmery obliečok uvádzame až po zrazení, obliečky sú vyrobené s rozmerovou rezervou. Zrážanlivosť bavlnených tkanín patrí k bežným vlastnostiam. Dodržujte prosím symboly údržby uvedené na textilnej etikete výrobku. Posteľné obliečky neodporúčame sušiť v sušičke, ak však napriek tomu chcete používať sušičku, zvoľte dlhší program s nižšou teplotou sušenia. Obliečky perte, sušte a žehlite naruby. Žehliť obliečky odporúčame v mierne vlhkom stave, pretože preschnuté obliečky sa veľmi zle žehlia.

Pôvod výrobku

Posteľná bielizeň je vyrobené v ČR našej vlastnou výrobou.

Kvalitex
7320101421Z
10 položky

Data sheet

Vyberte si materiál:
Bavlna
Vyberte si rozmer:
1+1, 140x200, 70x90cm