Saténové predĺžené obliečky s prúžkom 140x220, 70x90cm BÉŽOVÉ

Kolekcia saténových obliečok je charakteristická vodorovnými prúžkami, ktoré sú vytvorené vlastným tkaním. Obliečky z bavlneného saténu vynikajú decentným leskom a pôsobí veľmi luxusne. Použitá tkanina je veľmi kvalitná a zároveň jemná. Predĺžené saténové obliečky s prúžkom v béžovej farbe ľahko skombinujete s prírodnými doplnkami.
42,60 €
S DPH
Množstvo
Na sklade - doručíme do 5-7 pracovných dní

  • Zloženie obliečok: tkanina 100 % bavlna ‒ atlasová väzba (satén)

  • Rozmer obliečok: 140x220cm, 70x90 cm

  • Teplota prania: 60 °C, prať naruby, sušenie v automatickej sušičke

  • Obsah balenia: 1+1, 1 ks obliečok na prikrývku + 1 ks obliečok na vankúš

  • Farba obliečok: béžová

Saténové obliečky s prúžkom

Predstavujeme vám vysokokvalitnú kolekciu bavlneného saténu, ktorá je charakteristická vodorovnými prúžkami šírky 1 cm, ktoré sú vytvorené vlastným tkaním. Obliečky z bavlneného saténu vynikajú decentným leskom a pôsobia veľmi luxusne. V našej ponuke nájdete aj širokú škálu dekoračných obliečok na vankúše, ktorými dokonale zladíte celkový vzhľad vášho lôžka. 

Vlastnosti materiálu

Posteľné obliečky sú vyrobené z bavlnenej tkaniny s atlasovou väzbou. Tkanina je charakteristická vysokou dostavou veľmi jemných priadzí, takže pevnosť tkaniny je zachovaná, avšak práve vďaka hustej dostave tkaniny sú obliečky hrejivé a veľmi príjemné na dotyk. Na bavlnenom saténe je dezén oveľa pestrejší a farby na tejto tkaninovej väzbe veľmi vyniknú, a to aj vďaka mercerizácii. Mercerizácia je úprava, ktorá mení obličkovitý prierez bavlneného vlákna na kruhový. Tento tvar odráža lesk zo všetkých uhlov a farby sú tak výrazné.  

Zapínanie pri saténových obliečkach s prúžkom

Obliečky bežne vyrábame so zipsovým uzáverom. Všitý zips dnes patrí k vysoko žiadaným, a to z dôvodu veľmi jednoduchej výmeny posteľnej bielizne. Pri výrobe používame zipsový uzáver s plochým jazdcom, ktorý z obliečok nevyčnieva. Zapínanie obliečok je vyrobené s tzv. zámkom, kde zips  nie je v plnej šírke obliečok, ale je našitý 10 cm od okraja, takže rohy obliečok sú spevnené. 

Saténové obliečky s prúžkom sú vhodné aj pre ubytovacie a hotelové použitie. V tomto prípade vám môžeme ponúknuť aj hotelový uzáver, tzv. vrecko, ktoré je z dôvodu stability našité od okraja, čo zabraňuje vypadávaniu prikrývky z obliečky. V prípade záujmu o tento druh zapínania nás neváhajte kontaktovať na info@svetobliecok.sk, radi vám poskytneme cenovú ponuku.

Údržba obliečok 

Pred prvým použitím obliečky prosím vyperte. Rozmery obliečok uvádzame už po vyzrážaní, lebo sú nové obliečky vyrobené s rozmerovou rezervou. Zrážanlivosť bavlnených tkanín patrí k bežným vlastnostiam. Dodržujte prosím symboly údržby uvedené na textilnej etikete na výrobku. Posteľnú bielizeň neodporúčame sušiť v sušičke, ak však napriek tomu chcete použiť sušičku, zvoľte dlhší program s nižšou teplotou sušenia. Obliečky určite perte, sušte a žehlite naruby. Saténové bavlnené obliečky sa ľahko žehlia, čo znamená, že sa pri žehlení nekrčia ako klasické hladké bavlnené obliečky. 

Pôvod výrobku 

Posteľné obliečky sú vyrobené v ČR našou vlastnou výrobou.

 

Kvalitex
7822101216Z

Data sheet

Vyberte si materiál:
Bavlnený satén
Vyberte si rozmer:
1+1, 140x220, 70x90cm