Bavlnené posteľné obliečky PROVENCE COLLECTION 140X200, 70x90cm Beatrice fialová

Posteľná bielizeň z kolekcie PROVENCE je vyrobená z hustej bavlnenej tkaniny. Táto kolekcia sa vyznačuje prevažne kvetinovými vzormi. Bavlnené obliečky Beatrice fialová zdobia romantické fialové kytice a jemné nápisy na smotanovom podklade.

34,00 €
S DPH
Množstvo
Na sklade - doručíme do 5-7 pracovných dní

Zloženie obliečky: tkanina 100% bavlna - plátnová väzba

Rozmer návliečky: 140x200cm, 70x90cm

Teplota prania: 60 °, prať naruby

Farby obliečky: smotanová, fialová, zelená

Obsah balenia: 1 + 1, 1ks obliečky na prikrývku + 1ks obliečky na vankúš

  • Pre výrobu posteľnej obliečky PROVENCE COLLECTION sme zvolili veľmi hustú tkaninu s plošnou hmotnosťou (gramáži) 145g / m2. Táto Lôžkovina vyniká aj svojou jemnosťou a príjemným omakom.
  • Obliečky PROVENCE COLLECTION sú vždy vyrobené s rozmerovú rezervou, kde po vypraní dôjde k zrazeniu materiálu na dĺžku 2 metre. Zrážavosť je charakteristickou vlastnosťou bavlnených tkanín.
  • Obliečky sú opatrené zapínaním so zipsovým uzáverom. Všitý zipsový uzáver patrí dnes medzi vysoko žiadané uzávery obliečky, kde používame peckový jazdec. Zipsový uzáver je veľmi praktický a manipulácia s obliečkami pri prezliekaní je vďaka nemu ďaleko jednoduchšie. V prípade záujmu o iný druh zapínania, tz. zapínanie s nitěnnými gombíkmi, nás neváhajte kontaktovať na info@svetobliecok.sk.
  • Posteľná bielizeň PROVENCE COLLECTION je vyrobené z veľmi jemných výtlačkov, ktoré sú zladené do kombinácie, s prúžkom, bodkou, uni alebo drobným dezénom. Túto kolekciu sme veľmi starostlivo vyberali.
  • Obliečky PROVENCE COLLECTION sú vďaka svojej kvalite a hustote stálej po dlhú dobu užívania. Ak zákazníčka hľadá dlhotrvajúci kvalitu, tyto obliečky sú presne také.
  • Obliečky sú vhodné nielen na chatu a chalupu, ale aj do moderného interiéru, pretože dezény sú veľmi jemné a nenaruší moderný dizajn interiéru.
  • K obliečkam PROVENCE COLLECTION ponúkame aj samostatné povlaky na vankúšiky a to v rôznych rozmeroch.
7220101350Z
10 položky

Data sheet

Vyberte si materiál:
Bavlna
Vyberte si rozmer:
1+1, 140x200, 70x90cm