Klasické posteľné bavlnené obliečky 140x200, 70x90cm MIST sivé

Posteľná bielizeň je vyrobená z veľmi jemnej tkaniny s vysokou hustotou jemných priadzí. Bavlnené obliečky je možné prať na 60 °. Vzor obliečky MIST sivé zdobia nepravideľné pruhy v rôznych sivých odtieňoch.

32,30 €
S DPH
Množstvo
Na sklade - doručíme do 5-7 pracovných dní

  • Zloženie obliečky: tkanina 100% bavlna, plátnová väzba, potlačená

  • Rozmer návliečky: 140x200cm, 70x90cm

  • Teplota prania: 60°, prať naruby

  • Obsah balenia: 1 + 1, 1ks obliečky na prikrývku + 1ks obliečky na vankúš

  • Farba obliečky: odtiene sivej

Standard bavlna

Obliečky tejto kolekcie sú vyrobené z bavlnenej tkaniny plátnovej väzby. Vzory obliečok veľmi starostlivo vyberáme a farebne ladíme tak, aby boli v kolekcii zastúpené všetky farby. Bavlnené obliečky Standard ponúkame v tlačenej aj v jednofarebnej variante. V našej ponuke nájdete aj širokú škálu dekoračných povlakov na vankúše, ktorými dokonale zladíte celkový vzhľad Vášho lôžka.

Vlastnosti materiálu

Posteľné obliečky sú vyrobené z bavlnenej tkaniny. Materiály používané na výrobu obliečok sú veľmi jemné a príjemné na dotyk, a to vďaka vysokej hustote dostavy jemných priadzí. Plošná hmotnosť (gramáž) tkaniny je 110g/m2. Obliečky z hladkej bavlny treba žehliť, odporúčame ich však žehliť naruby. V prípade záujmu o iný druh zapínanie (niťovej gombíky, hotelový uzáver) nás neváhajte kontaktovať na info@svetobliecok.sk.

Zapínanie u obliečok Mist sivé

Všitý zips dnes patrí k vysoko žiadaným, a to z dôvodu veľmi jednoduchého prezliekania lôžkovín. Pri výrobe používame zipsový uzáver s plochým jazdcom, ktorý nijako nevyčnieva z obliečok. Zapínanie obliečok má tzv. zámok, kde zips nie je po celej šírke obliečok, ale je našitý až 10 cm od okraja, takže rohy obliečok sú spevnené.  

Údržba obliečok

Pred prvým použitím obliečky prosím vyperte. Rozmery obliečok uvádzame až po zrazení, obliečky sú vyrobené s rozmerovou rezervou. Zrážanlivosť bavlnených tkanín patrí k bežným vlastnostiam. Dodržujte prosím symboly údržby uvedené na textilnej etikete výrobku. Posteľné obliečky neodporúčame sušiť v sušičke, ak však napriek tomu chcete používať sušičku, zvoľte dlhší program s nižšou teplotou sušenia. Obliečky perte, sušte a žehlite naruby. Žehliť obliečky odporúčame v mierne vlhkom stave, pretože preschnuté obliečky sa veľmi zle žehlia.

Pôvod výrobku

Posteľná bielizeň je vyrobené v ČR našej vlastnou výrobou.

Kvalitex
7120101333Z
10 položky

Data sheet

Vyberte si materiál:
Bavlna
Vyberte si rozmer:
1+1, 140x200, 70x90cm

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež: