Francúzske krepové obliečky SMOTANOVÉ 200x200, 70x90cm

Krepové obliečky sú vyrobené z 100% bavlny. Krepové povlečenie sa nemusia žehliť a je vel´mi lahká údržba. Pretože sú verobené z bavlnenej tkaniny, sú obliečky prijemné na omak.
80,00 €
S DPH
Množstvo
Na sklade - doručíme do 5-7 pracovných dní

Zloženie obliečky: tkanina 100% bavlna krep, plátnová väzba

Rozmer obliečky: 200x200cm, 70x90cm

Teplota prania: 60 °, prať naruby

Obsah balenia: 1 + 2, 1ks obliečky na prikrývku + 2ks obliečky na vankúš

  • Francúzské krepové obliečky sú vyrobené z extra široké tkaniny a posteľná bielizeň nie je uprostred zošitá. Vzor obliečky nie je prerušený.
  • Posteľná bielizeň je vyrobené z tkaniny 100% bavlna. Krepovanie je vytvorené pomocou špeciálnej úpravy a veľkosť krepovania je 1cm. Plošná hmotnosť (gramáž) tkaniny je 135g / m2. Krep je príjemný na dotyk a to vďaka použitým bavlneným priadzím.
  • Posteľné obliečky i materiály sú vyrobené v ČR.
  • Obliečky sú opatrené zapínaním so zipsovým uzáverom. Všitý zipsový uzáver patrí dnes medzi vysoko žiadané uzávery obliečky, kde používame peckový jazdec. Zipsový uzáver je veľmi praktický a manipulácia s obliečkami pri prezliekaní je vďaka nemu ďaleko jednoduchšie. V prípade záujmu o iný druh zapínania, tz. zapínanie s nitěnými gombíkmi, nás neváhajte kontaktovať  na info@svetobliecok.sk.
  • Zapínanie u obliečky nie je po celej šírke obliečky, ale je odšité 10cm od kraja, aby sa zabránilo vypadávaniu rohov prikrývky alebo vankúša.
  • Rozmer návliečky uvádzame až po vyzrážaniu, kde sú nové obliečky vyrobené s rozmerovou rezervou. Zrážanlivosť patrí k bežným vlastnostiam bavlnených tkanín.
Kvalitex
8020001111Z

Data sheet

Vyberte si materiál:
Krep
Vyberte si rozmer:
1+2, 200x200, 70x90cm