Saténové predľžené postel'né obliečky LUXURY COLLECTION čierne 140x220, 70x90cm

Luxury collection predstavuje kolekciu veľmi moderných a nadčasových dezénov. Použitá tkanina je veľmi kvalitná a zároveň jemná. U saténového prádla sú použité reaktívne farbivá, ktoré je možné prať na 60°C.
56,10 €
S DPH
Množstvo
Na sklade - doručíme do 5-7 pracovných dní

Zloženie obliečky: tkanina 100% bavlna - atlasová väzba (satén)

Rozmer obliečky: 140x220cm, 70x90cm

Teplota prania: 60 °, prať naruby

Obsah balenia: 1 + 1, 1ks obliečky na prikrývku + 1ks obliečky na vankúš

  • Posteľné obliečky sú vyrobené z bavlnenej tkaniny atlasovej väzby. Tkanina je charakteristická vysokou dostavou veľmi jemných priadzí, teda pevnosť tkaniny je zachovaná, ale práve vďaka hustej dostávy tkaniny sú obliečky hrejivé a veľmi príjemné na omak. Na bavlnenom saténu je dezén ďaleko pestrejší a farby na tejto tkaninovej väzbe veľmi vyniknú vďaka mercerizácie.
  • Mercerovanie je úprava, ktorá mení ľadvinkovitý prierez bavlneného vlákna na kruhový. Tento tvar odráža lesk zo všetkých uhlov a  preto sú farby výrazné.
  • Posteľné obliečky sú vyrobené v ČR.
  • Saténové obliečky vyrábame so zipsovým uzáverom, ktorý je opatrený peckovým jazdcom. Zipsový uzáver je veľmi praktický a je s ním ľahšia manipulácia pri prezliekaní.
  • Zapínanie u obliečky nie je po celej šírke obliečky, ale je odšité 10cm od kraja, aby bolo dosiahnutej pevnosti krajov bielizne.
  • Rozmer návliečky uvádzame až po vyzrážaní, kde sú nové obliečky vyrobené s rozmerovou rezervou. Zrážanlivosť patrí k bežným vlastnostiam bavlnených tkanín.
  • Saténové bavlnené obliečky majú ľahkú žehlivú úpravu,to znamená , že sa nekrčia ako klasické hladké bavlnené obliečky a ich žehlenie je ďaleko jednoduchšie.
  • Obliečky sú v skutočnosti rovnaké ako na fotografii , okrem ozdobného okraja vankúša. Ozdobný okraj vyrábame len pri vankúšikoch o rozmere 40x40, 50x50 ,45x60 a 50x70 cm. Ak by ste predsa chceli vyrobiť u vankúšov ozdobný okraj, kontaktujte nás na info@svetobliecok.sk.
Kvalitex
7922101109Z
10 položky

Data sheet

Vyberte si materiál:
Bavlnený satén
Vyberte si rozmer:
1+1, 140x220, 70x90cm