Klasické hotelové obliečky ATLAS hladký 140x200,70x90cm biele

Hotelové obliečky ATLAS hladký sú vyrobené z veľmi jemnej tkaniny s atlasovou väzbou. Obliečky vynikajú vysokou jemnosťou a zároveň vysokou pevnosťou, dlhoročnou životnosťou a sú príjemné na dotyk. Obliečky možno vyvárať a ponúkame ich v bielej farbe.
37,00 €
S DPH
Množstvo
Na sklade - doručíme do 5-7 pracovných dní

Zloženie obliečky: tkanina 100% bavlna, atlasová väzba

Rozmer návliečky: 140x200cm, 70x90cm

Teplota prania: 90 °, vhodné do mangľa

Obsah balenia: 1 + 1, 1ks obliečky na prikrývku + 1ks obliečky na vankúš

  • Posteľná bielizeň Atlas hladký je vyrobená z tkaniny 100 % bavlna, ktorá vyniká jemnosťou a na dotyk je saténová. Vďaka zloženiu 100 % bavlna ide o hrejivý satén. 
  • Tkanina je vďaka hustote dostavy veľmi pevná a vydrží mnoho pracích cyklov. Z týchto dôvodov sú obliečky aj prestieradlá vhodné najmä pre hotelový segment. 
  • Prestieradlá vyrábame v rovnakej kvalite, a to ako plachty alebo ako napínacie so všitou gumou. Plachty vyrábame s dostatočnou rozmerovou rezervou, aby sa nevysúvali zo spodnej časti matraca. 
  • Posteľnú bielizeň, obliečky a prestieradlá radu Atlas hladký ponúkame aj v iných rozmeroch, ktoré vidíte v ponuke. V prípade vášho záujmu nás prosím kontaktujte najlepšie e-mailom na info@svetobliecok.sk
  • Posteľnú bielizeň, obliečky a prestieradlá z dôvodu zrážanlivosti bavlnenej tkaniny vyrábame s rozmerovou rezervou. Táto vlastnosť (zrážanlivosť) je charakteristická práve pre bavlnené tkaniny. 
  • Tkanina Atlas hladký nemá vzor a jej plošná hmotnosť (gramáž) je 140-145 g/m2. Hĺbka hotelového uzáveru je pri obliečke 30cm, na vankúše 20 cm. Hotelové vrecko je našité 7 cm od okraja obliečky na vankúš  a pri obliečke na prikrývku 10 cm z dôvodu stability obliečky a zabráneniu vypadávania prikrývky z obliečky. Tomuto sa hovorí uzáver hotelovej obliečky.

 

 

Kvalitex
7520101020H

Data sheet

Vyberte si materiál:
Bavlna
Vyberte si rozmer:
1+1, 140x200, 70x90cm